Help Ons

Helpt u mee?

Stichting De Herberg is geheel afhankelijk van donaties van

particulieren, bedrijven, scholen en instellingen als kerken. Wij hebben geen grote overhead en doen alles vrijwillig!

Benieuwd hoe je als kerk kwetsbare mensen kan helpen?

Neem dan contact op met info@stichtingdeherberg.nl.

Financiële bijdrage zijn welkom.

Gelieve zelf het bedrag overmaken op onderstaand bankrekeningnummer:

NL89INGB0009314007

* Wilt u bij een donatie uw naam en adres gegevens vermelden?

Wij willen u namelijk graag bedanken en (indien gewenst) u op de hoogte houden via onze nieuwsbrief!

(Stichting de Herberg respecteert de privacy van de bezoekers van onze website.Lees hier onze privacyverklaring)

Nalaten aan een goed doel

Steeds meer mensen besluiten (een deel van) hun nalatenschap te schenken aan een goed doel. Door Stichting de Herberg Breda tot legataris of erfgenaam te benoemen, zorgt u ervoor dat ons werk in de toekomst door kan blijven gaan. Klik hier voor meer informatie.

Lever uw lege cartridges in en steun Stichting de Herberg Breda!

Heeft u thuis of op het werk nog lege cartridges liggen of is uw printerinkt bijna op? Deze kunnen geld waard zijn! De vergoedingen voor uw lege cartridges kunt u via het recycling programma van 123inkt.nl doneren aan Stichting de Herberg Breda.

De cartridges worden op milieuvriendelijke wijze gerecycled, zodat u direct bijdraagt aan een beter milieu. Het opsturen van cartridges (zowel afkomstig van 123inkt.nl als van andere verkooppunten) kunt u geheel gratis doen.

Zo werkt het:

1. Verzamel lege cartridges.
2. Controleer hier of uw cartridges in aanmerking komen voor recycling.
3. Vul uw recycle-aanvraag in en selecteer Stichting de Herberg Breda voor de vergoeding van uw cartridges.
4. U stuurt uw cartridges gratis naar 123inkt.nl.
5. Wij maken 100% van uw vergoeding rechtstreeks over aan Stichting de Herberg Breda.

Namens Stichting de Herberg Breda, bedankt voor uw bijdrage!

Klik hier om uw cartridges voor Stichting de Herberg Breda te recyclen

Keurmerken

Stichting de Herberg is een ANBI en heeft het CBF- keurmerk.

Fiscaalnummer 810957620

Vrijwilliger worden

Vrijwilligers zijn onmisbaar bij de Herberg!

Zonder de inzet van vrijwilligers zou het werk van de Stichting de Herberg niet mogelijk zijn!

Vrijwilligers worden jaarlijks toegerust door middel van training.

Via een vrijwilligersovereenkomst is elke vrijwilliger voor bepaalde risico’s verzekerd.

Vrijwilligers krijgen een reiskostenvergoeding.

Interesse om als vrijwilliger bij de Herberg aan de slag te gaan of wilt u meer informatie? Bekijk dan onze vacatures of

stuur een e-mail naar info@stichtingdeherberg.nl

We zijn per direct op zoek naar 2 veldwerkers  (het liefst een echtpaar)!

Beschikbaarheid: 3 uur per week

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met j.hayes@stichtingdeherberg.nl

VELDWERKERS

JURIDISCH MEDEWERKER