Steun en Adviespunt

Van maandag tot en met vrijdag is het steun en adviespunt geopend voor (dreigend) dak- en thuislozen. Mensen kunnen terecht bij (vrijwillige) professionals voor allerlei sociaal, maatschappelijke en juridische vragen en ondersteuning.

Ook kunnen zij terecht voor een luisterend oor en/of individuele geestelijke zorg. Gevangenisbezoek of bezoek aan een instelling of ziekenhuis is mogelijk.

Heb je hulp nodig van andere instanties of organisaties maar weet je niet hoe je dat moet regelen? De Herberg heeft een groot netwerk en werkt nauw samen met andere hulpverleningsinstanties. Indien gewenst brengen wij je in contact en kijken we samen naar een passende oplossing.

Niemand hoeft alleen te staan! Ons steun en adviespunt is voor iedereen toegankelijk. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Bezoekadres Haagweg 3, Breda

Voor welke situaties kan je bij ons terecht?

*Voor praktische hulp en ondersteuning

*Hulp en ondersteuning bij het zoeken naar huisvesting

*Hulp en ondersteuning bij het maken van een CV, sollicitatiebrieven en het zoeken naar werk

*Hulp en ondersteuning bij het op orde brengen van (financiële) administratie en documentatie

*Je hebt sociaal maatschappelijke of juridische problemen en hebt behoefte aan iemand die met je meedenkt, of juist aan een luisterend oor

*Je hebt financiële problemen en je weet niet goed waar je daarmee terecht kan

*Als je iemand nodig hebt die voor jouw belangen opkomt

*Hulp bij het invullen van formulieren

*Advies en hulp bij verslaving

(wij bieden geen verslavingszorg)

"Ik voel me hier gehoord en serieus genomen"

Steun en Adviespunt:

Iedere werkdag van maandag t/m vrijdag van 9:00u tot 15:00u

(alleen op afspraak)

Voor een afspraak kunt u bellen, mailen of gewoon even binnen lopen tijdens onze inloopdagen.

M Steun-en-Adviespunt@stichtingdeherberg.nl

Je kunt voor alle vragen en opmerkingen contact opnemen met het algemene nummer van de Herberg. Wij verbinden je dan zo snel mogelijk door naar een (vrijwillige) professional en zorgen ervoor dat je door één van hen wordt teruggebeld.

Telefoon076 7857358

Coordinator: mw. E. de Winter