Met SponsorKliks kan je zelf een financiƫle bijdrage leveren aan St. De Herberg Breda, zonder dat het jou een cent extra kost!


Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en St. De Herberg Breda ontvangt hiervoor geld. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar St. De Herberg Breda. En nogmaals, het kost je niets extra!


Wil je St. De Herberg Breda ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van St. De Herberg Breda. Voor jou een kleine moeite, voor St. De Herberg Breda zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner bovenaan op deze websitepagina of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.


Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van St. De Herberg Breda. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert St. De Herberg Breda hier direct van!


Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.


Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch St. De Herberg Breda weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor St. De Herberg Breda is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.


Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via SponsorKliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert St. De Herberg Breda niets op.


Alvast heel hartelijk bedankt voor het bestellen via SponsorKliks!